USR este mulțumit de scorul obținut la europarlamentare

usr este multumit de scorul obtinut la europarlamentare

Președintele USR, Dan Barna, este mulțumit de scorul obținut la algerile europarlamentare, obiectivul propus fiind chiar depășit. Este un rezultat spectaculos, al unei mobilizări istorice, a spus liderul USR.

Județele Cluj, Timiș și Brașov și municipiul București sunt cele în care formațiunea a obținut un scor foarte bun, a declarat Barna în urmă cu puțin timp:

Avem rezultatele aproape finale. Este un rezultat spectaculos al unei mobilizări istorice şi acest lucru ne dă foarte mari speranţe despre ceea ce urmează să se întâmple, ne dă foarte mari speranţe că românii au înţeles că implicându-se putem ieşi din orice fel coşmar, cum a fost coşmarul ultimilor trei ani de guvernare PSD-ALDE. USR – PLUS este în jurul cifrei la 22 %, ceea ce este un pic peste obiectivul pe care ni-l propusesem. (…) Mesajul este unul de mare speranţă şi de mare consistenţă, pentru că am câştigat Bucureştiul, Timişoara, Clujul, Braşovul, am câştigat municipiile roşii care păreau fiefuri eterne ale PSD’, a declarat Barna într-o conferinţă de presă.

Dan Barna a anunţat că parlamentarii partidului vor avea ca principal obiectiv, în perioada imediat următoare, promovarea legislaţiei privind votul electronic, apreciind ca fiind inadmisibil ceea ce s-a întâmplat în secţiile de vot din diaspora.

Rodica Boariu

The post USR este mulțumit de scorul obținut la europarlamentare appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: USR este mulțumit de scorul obținut la europarlamentare

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.