18 locuri de muncă disponibile la Spitalul din Sighișoara

18 locuri de munca disponibile la spitalul din sighisoara

Spitalul Municipal Sighișoara organizează concurs pentru ocuparea a 18 posturi contractuale vacante pe perioadă nedeterminată, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru cele 4 posturi de asistent medical generalist, candidații au nevoie de diplomă de absolvire a școlii postliceale în specialitatea asistent medical generalist și o adeverință de la OAMGMAMR Mureș pentru participare la concurs.

Pentru a putea participa la concurs pentru cele 9 posturi de personal auxiliar sanitar (infirmiere, îngrijitoare, spălătoreasă și agent DDD), candidații au nevoie doar de diplomă de absolvire a școlii generale.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de tâmplar, candidații au nevoie de diplomă de absolvire a liceului sau a școlii profesionale, diplomă/certificat de calificare în meseria de tâmplar și minimum un an vechime în specialitate.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de electrician, candidații au nevoie de diplomă de absolvire a liceului sau a școlii profesionale, diplomă/certificat de calificare în meseria de electrician și minimum un an vechime în specialitate.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de bucătar, candidații au nevoie de diplomă de absolvire a liceului sau a școlii profesionale, diplomă/certificat de calificare în meseria de bucătar și minimum un an vechime în specialitate.

Pentru a putea participa la concurs pentru cele 2 posturi de muncitor necalificat bucătărie, candidații au nevoie doar de diplomă de absolvire a școlii generale.

Dosarele de concurs se pot depune până în 2 septembrie la sediul instituției.

Pentru mai multe detalii, sunați la numărul de telefon 0265 771 656, interior 229 sau intrați pe site-ul www.spitalsighisoara.ro.

Post-ul 18 locuri de muncă disponibile la Spitalul din Sighișoara apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: 18 locuri de muncă disponibile la Spitalul din Sighișoara

Credit autor: Elena.Polearus.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.