Sănătate

INTERVIU. Beneficiile consumului ouălor de calitate asupra organismului, studiate de Dr. Remus Șipoș

Convins că în viață este mai bine să fii om, așa cum spune și vechea vorbă din popor ”a fi domn e o întâmplare, a fi om e lucru mare”, Dr. Remus Sebastian Șipoș își ghidează acțiunile pentru a fi cât mai aproape de comunitate și pentru a aduce un beneficiu pacienților săi. Este motivul …
Post-ul INTERVIU. Beneficiile consumului ouălor de calitate asupra organismului, studiate de Dr. Remus Șipoș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: INTERVIU. Beneficiile consumului ouălor de calitate asupra organismului, studiate de Dr. Remus Șipoș

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button