Lucrările de reabilitare de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Brașov, verificate

lucrarile de reabilitare de la spitalul clinic de urgenta pentru copii brasov verificate

Președintele Consiliului Județean Brașov Adrian Veștea, a verificat astăzi, împreună cu managerul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Brașov, Monica Săbăduși, stadiul lucrărilor de reabilitare a Secției de Neuropsihiatrie și a Unității de Primiri Urgențe.

Lucrările sunt finanțate în totalitate din bugetul pe 2019 al județului Brașov și se realizează pe segmente, astfel încât activitatea medicală să nu fie perturbată, iar micii pacienți să nu aibă de suferit.

Lucrările în Secția de Neuropsihiatrie au început în data de 21 iunie și trebuie să se încheie până la 1 septembrie. Cele de la Unitatea de primiri Urgențe au termen de finalizare data de 4 octombrie.

O altă investiție al cărei contract de execuție a fost semnat și care urmează să înceapă imediat după încheierea lucrărilor din Secția de Neuropsihiatrie, este cea de la Secția Pediatrie 1. Și aici se vor face igienizări și reparații curente, în valoare de 724.000 de lei.

Alina Andrei

The post Lucrările de reabilitare de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Brașov, verificate appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Lucrările de reabilitare de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Brașov, verificate

Credit autor: Corina Muntean.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.