Melidava vă recomandă!

melidava va recomanda

Osteofitele, condrofitele, verucile și calozitățile pot fi tratate natural

Mecanismele apariției osteofitelor și condrofitelor nu se cunosc. Dar au devenit o problemă tot mai întâlnită în patolgie. Uneori pot fi doar inestetice, dar adesea prin localizarea lor afectează coloana și mersul.

«Am realizat acum mulți ani un produs pe care l-am folosit pentru o problemă personală, un osteofit în zona degetului inelar stâng. Osteofitul respectiv s-a remis în scurt tim, ca atare am avut încredere să-l recomand și altora în cabinetul meu. În timp am reușit să înțeleg că pot obține rezultate foarte bune pentru a trata fără intervenție chirurgicală osteofite, condrofite, veruci și calozități diverse» dr. Cristina Aoșan, medic apifitoterapeut, membru în Comisia de Apiterapie a Apimondia

Tratamentul chirurgical al osteofitelor, inclusiv cu laser, nu rezolvă această problemă decât pentru cel mult 50% dintre pacienți; statistici cunoscute pentru un an. Aceste excerescențe osoase, formațiuni tumorale benigne, se refac în timp. O soluție non-invazivă care funcționează cu adevărat este mai bună. Statistic vorbind s-au obținut rezultate net superioare, în condițiile unui cost mult mai redus. Singura limitare este dată de poziționarea osteofitelor. Osteofitele pe coloană, care sunt poziționate anterior (spre interiorul corpului). Aceste ciocuri sunt prea departe pentru a putea fi tratate prin aplicarea uleiului pe piele. Cele care sunt abordabile prin piele pot fi remise. În cazul verucilor s-au obținut rezultate de peste 80%. Iar una dintre cele mai spectaculoase situații este eliminarea calozităților vechi, care sunt descrise în popor ca fiind «bătături cu rădăcină». Prin aplicarea unui tampon îmbibat în Oleum Antu, sub leucoplast de mătase lat, care să îmbrace întreaga zonă, și prin utilizare repetată, peste noapte, foarte multe dintre aceste calozități pot fi eliminate cu totul.

Remediul a fost realizat la Melidava, o societate românească care își propune să ofere soluții naturiste reale pentru diverse probleme de sănătate.

Produsul este disponibil prin comenzi on-line și telefonice la Melidava:

www.melidava.ro

 

 

Post-ul Melidava vă recomandă! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Melidava vă recomandă!

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.