O clădire cu trei niveluri, care ar urma sa aibă și un heliport, așa arată Spitalul Regional Brașov

o cladire cu trei niveluri care ar urma sa aiba si un heliport asa arata spitalul regional brasov

La ședința Consilului Local Brașov de ieri a fost prezentat studiul de prefezabilitate pentru spitalul regional ce va fi amplasat în vecinătatea Institutului Cartofului de la care municipalitatea a preluat peste 11 hectare de teren.

Aproape zece mii de metri pătrați vor fi alocați saloanelor cu paturi. În total vor fi peste 850 de paturi la toate secțiile. Doar la ATI vor fi 50, la fel și la Neurochirurgie. Va fi o unitate de primire urgență cu pretriaj pentru adevăratele urgențe, se mai arată în studiul de prefezabilitate.

Dacă pentru zona administrativă vor fi alocați peste o mie de metri pătrați din spital, zona destinată serviciului de ambulanță va avea puțin peste 180 mp.

Nu s-au stabilit deocamdată costurile. Acest lucru urmează să fie făcut prin studiul de fezabilitate ce va fi realizat de un consultat stabilit de BERD în cadrul acordului cu Primăria. Se ia în calcul și un parteneriat public-privat.

The post O clădire cu trei niveluri, care ar urma sa aibă și un heliport, așa arată Spitalul Regional Brașov appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: O clădire cu trei niveluri, care ar urma sa aibă și un heliport, așa arată Spitalul Regional Brașov

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.