Sănătate

Raed Arafat a prezentat câteva măsuri pe termen scurt pentru eficientizarea timpilor de răspuns în situaţii critice

Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a prezentat câteva măsuri pe termen scurt pentru eficientizarea timpilor de răspuns în situaţii critice, ca urmare a cazului de la Caracal.

A fost convocat Comitetul condus de Raed Arafat în cazul apelurilor de urgență. Reprezentanții grupului au avut primele discuții și au înaintat primele propuneri către guvern.

În 15 zile, declara Raed Arafat, se poate emite un raport care să includă care este situaţia actuală şi cum a acţionat STS, dar şi cum va trebui să acţioneze în viitor.

S-a discutat pe termen scurt şi despre aplicaţia STS care poate fi descărcată din librăria telefoanelor Smart Mobile, dar şi modificarea Advantage Mobile Discussion, o modificare care ar putea urma să fie impusă companiilor de telefon.

Un alt lucru important este că trebuie modificat apelul 112, care în România, astăzi, înseamnă doar voce, dar în viitor va trebui să însemne şi date.

Primele modificări vor fi la începutul lunii septembrie şi deja se lucrează la acest raport, a spus Arafat.

The post Raed Arafat a prezentat câteva măsuri pe termen scurt pentru eficientizarea timpilor de răspuns în situaţii critice appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Raed Arafat a prezentat câteva măsuri pe termen scurt pentru eficientizarea timpilor de răspuns în situaţii critice

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button