Social

Accident provocat de un tractorist băut şi cu permisul suspendat

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, în timp ce conducea un tractor agricol, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă, după care a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

În urma accidentului, care a avut loc luni, 12 august, în jurul orei 22.30, pe DJ 154, pe raza localităţii Goreni (comuna Batoş), a rezultat vătămarea corporală a bărbatului.

„Ca urmare a verificării în baza de date, poliţiştii au stabilit faptul că acesta figurează ca având permisul de conducere suspendat. Totodată, în urma testării cu aparatul alcooltest, bărbatului i-a rezultat o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, cercetările sunt continuate de către poliţişti, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

Post-ul Accident provocat de un tractorist băut şi cu permisul suspendat apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Accident provocat de un tractorist băut şi cu permisul suspendat

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button