Social

ALERTĂ! A dispărut o târgumureșeancă în vârstă de 16 ani!

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au fost sesizaţi luni, 23 septembrie, de o femeie din municipiul Târgu-Mureş, despre faptul că în cursul aceleaşi zile, în jurul orei 6.00, fiica sa, în vârstă de 16 ani, a ieşit din imobil pentru a se deplasa în curte, după care nu a mai revenit în interiorul locuinţei până în prezent.
Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean mureș, Istoica Zsuzsanna are următoarele semnalmente: înălţime 1,65 metri, aproximativ 45-50 de kilograme, ochi căprui, păr blond, lung, nu prezintă semne particulare.


La data dispariției, tânăra era îmbrăcată cu o bluză de culoare roz, rochie cu imprimeuri florale de culoare roz, iar în picioare purta sandale cu toc, de culoare neagră cu buline albe.
Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii cu privire la persoana dispărută, sunt rugaţi să anunţe la numărul de telefon 0265-202.467 – Compartimentul Urmăriri sau la cea mai apropiată unitate de Poliţie, ori apelând numărul unic de urgenţă 112.

(Redacția)

Post-ul ALERTĂ! A dispărut o târgumureșeancă în vârstă de 16 ani! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: ALERTĂ! A dispărut o târgumureșeancă în vârstă de 16 ani!

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button