Social

Amendă de 5.000 de lei și peste 30 mc de lemn de foc confiscat de Garda forestieră – serviciul județean Mureș

În această dimineață, organele de control din cadrul Gărzii Forestiere Brașov – serviciul Județean Mureș, în colaborare cu IPJ Mureș – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice, au interceptat un transport de material lemnos pe raza municipiului Târgu Mureș.
S-a constatat că transportul era însoțit de documente, dar din acestea nu rezulta proveniența legală a lemnului transportat.
Ca urmare, agenții constatatori din cadrul celor două instituții, au procedat la sancționarea contravențională a conducătorului auto cu amendă de 5.000 RON și confiscarea unui volum de 37,50 mc lemn de foc.
Lemnul confiscat a fost dat în custodie Ocolului Silvic Târgu Mureș.
Garda Forestieră Brașov precizează că în perioada următoare va intensifica controalele în județul Mureș, mai ales noaptea și în weekend-uri, pentru verificarea respectării legislației silvice în vigoare.

Bianca Tomuț

The post Amendă de 5.000 de lei și peste 30 mc de lemn de foc confiscat de Garda forestieră – serviciul județean Mureș appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Amendă de 5.000 de lei și peste 30 mc de lemn de foc confiscat de Garda forestieră – serviciul județean Mureș

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button