Social

ANPC a amânat termenul până la care restaurantele trebuie să ofere informații detaliate despre ingredientele din meniu

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor anunță că a amânat pentru martie anul viitor termenul până la care restaurantele trebuie să ofere informații detaliate despre ingredientele produselor prezentate în meniuri și valorile lor nutriționale. Decizia a fost luată în urma consultărilor cu reprezentanții din HoReCa, iar în perioada următoare vor fi concepute îndrumare practice de exemplificare […] Articolul ANPC a amânat termenul până la care restaurantele trebuie să ofere informații detaliate despre ingredientele din meniu apare prima dată în Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: ANPC a amânat termenul până la care restaurantele trebuie să ofere informații detaliate despre ingredientele din meniu

Credit autor: Rotar Mirela.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button