Social

ATENTIE! Minorul amenintat de seful Jandarmeriei Mures sustine ca ar fi fost AMENDAT cu 3.000 de lei!

Alin: Vă rog să faceți cunoscut acest mesaj și vă implor să îmi rămâneți alături…

In urma cu putin timp, minorul Popoviciu Alin, în vârstă de 17 ani, care sustine ca a fost amenințat de către Seful Jandarmeriei Mures, colonelul Tiberiu Adrian Filipas, deoarece a avut curajul de a protesta contra Guvernului PSD, a scris pe pagina proprie ca a fost amendat cu 3,000 de lei.

„Este trist…  Din ce în ce mai multe zvonuri îmi confirmă că am fost amendat cu 3.000 de lei! Toate astea pentru trei postări pe Facebook prin care îndemnam oamenii să vină să o primim pe Dăncilă în oraș cum se cuvine! ?

Este trist, oameni buni… La cei 17 ani ai mei am fost acuzat de către comandantul jandarmeriei MUREȘ că „am adus oamenii în stradă”. Da, oameni buni! Asta mi-a spus! La 17 ani am scos oamenii în stradă în opinia lui! ?

Dar problema este că nu doar mi-a spus asta, ci se pare că am și fost sancționat cu 3000 de lei pentru acest motiv.

Susținerea voastră față de mine în aceste momente este cea mai importantă! Doar împreună, uniți, putem să le dăm peste nas PSDiștilor și jandarmilor care cred că pot să facă ce vor doar pentru că sunt minor și m-au crezut naiv! ?

Tocmai din acest motiv vă rog să vă MOBILIZAȚI, să faceți cunoscut acest mesaj prin care vă cer susținerea și vă implor să îmi rămâneți alături, dragi prieteni de bună credință! ❤

Stați pe aproape vă rog, la momentul oportun voi reveni cu detalii!”, a scris Popoviciu Alin pe pagina de facebook.

MS /  Foto: Popoviciu Alin


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: ATENTIE! Minorul amenintat de seful Jandarmeriei Mures sustine ca ar fi fost AMENDAT cu 3.000 de lei!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button