Social

Un minor a alertat polițiștii mureșeni la 112, din răzbunare

Acesta a pus oamenii legii pe drumuri fiindcă era supărat că părinții unei fete minore nu îi permiteau o relație de prietenie cu aceasta.
Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Reghin au luat ieri, măsurile legale faţă de băiatul de 15 ani, pentru efectuarea unui apel fals la numărul unic de urgenţă 112.

Cu detalii, Ramona Varodi, purtător de cuvânt al IPJ Mureș:

La data de 7 august a.c., în jurul orei 21,30, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Reghin au fost sesizaţi de un minor cu privire la faptul că mama sa, în timp ce se afla în locuinţa situată în cartierul Unirii din localitate, a fost înjunghiată de mai multe ori de către tatăl său, după care acesta ar fi fugit din locuinţă. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că cele sesizate nu se confirmă şi că în imobilul respectiv locuia o familie ce aveau o fată minoră, dar că nu aceştia au efectuat apelul la 112. În urma verificărilor efectuate, la data de 8 august a.c. poliţiştii au identificat minorul ce a efectuat apelul fals, acesta având 15 ani şi fiind din municipiul Reghin. Minorul şi-a motivat gestul spunând că era supărat pe părinţii fetei deoarece nu îi permiteau să aibă o relaţie de prietenie cu aceasta. La data de 8 august a.c., poliţiştii au luat măsurile legale faţă de minor. Rugăm cetăţenii să apeleze numărul unic de urgenţă 112 doar în cazul unei urgenţe. Apelurile false conduc la irosirea resurselor umane şi logistice, în plus împiedicând utilizarea acestora pentru intervenţia în vederea soluţionării unor urgenţe reale.

Bianca Tomuț

The post Un minor a alertat polițiștii mureșeni la 112, din răzbunare appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Un minor a alertat polițiștii mureșeni la 112, din răzbunare

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button