Social

Au început înscrierile pentru Festivalul Cerbul de Aur

Televiziunea Română a deschis, de ieri, înscrierile pentru concursul Festivalului Internațional Cerbul de Aur 2019, ce va avea loc la Brașov, în luna august.

Astfel, artiştii care doresc să participe la concurs se pot înscrie până în data de 6 iulie , pe site-ul oficial al evenimentului, cerbuldeaur.ro, unde este publicat şi Regulamentul Festivalului Concurs. La finalul perioadei de înscrieri, juriul va decide artiştii care vor intra în competiţie. Dintre aceștia, doar 12 concurenţi rămân în concurs și vor avea șansa de a câștiga unul dintre cele patru premii ale Festivalului, în valoare totală de 55 de mii de euro, sau unul dintre premiile speciale.

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur a debutat în anul 1968 şi a avut 18 ediţii, ultima dintre acestea fiind organizată în anul 2018, la aniversarea celor 50 de ani de la debut.

Acum, la 51 de ani, Festivalul Internaţional Cerbul de Aur a devenit cel mai mare eveniment internaţional de muzică organizat în România, iar anul acesta va avea loc la finalul lunii august în Braşov, pe parcursul a trei seri.

The post Au început înscrierile pentru Festivalul Cerbul de Aur appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Au început înscrierile pentru Festivalul Cerbul de Aur

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button