Social

De săptămâna viitoare se extinde transportul special și pentru elevii din alte cartiere ale Brașovului

Transportul special gratuit pentru elevi, profesori și personalul auxiliar va fi extins, de săptămâna viitoare, și în cartierul Bartolomeu, după cum au anunțat reprezentanții municipalității brașovene.

Pe lângă acest traseu, Primăria Municipiului Brașov mai vrea să introducă autobuzele speciale pentru elevi și în Tractorul sau Triaj.

În plus, odată cu introducerea noilor trasee, sistemul de transport va putea fi utilizat de elevii de la toate unitățile de învățământ din centrul istoric și din toate categoriile de vârstă.

Acum, transportul special pentru elevi, implementat de la începutul anului școlar, preia copii din clasele primare doar din Școala Gimnazială numărul 6 și Colegiul Național „Johannes Honterus”, din capătul de linie Poienelor.

The post De săptămâna viitoare se extinde transportul special și pentru elevii din alte cartiere ale Brașovului appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: De săptămâna viitoare se extinde transportul special și pentru elevii din alte cartiere ale Brașovului

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button