Doi angajați ai Regiei Autonome de Transport Brasov, victimele unui polițist

doi angajati ai regiei autonome de transport brasov victimele unui politist

Doi angajați ai Regiei Autonome de Transport Brașov, au fost victimele unui incident produs în ziua de 14 mai, într-una dintre autobazele societății.

Un bărbat necunoscut, conducător al unui autoturism a pătruns fără drept în incinta autobazei situate pe Strada Hărmanului nr. 49, a coborât din mașină și s-a îndreptat spre un șofer de autobuz care își terminase programul de circulație și l-a lovit cu capul în zona feței. Angajatul RAT BV a căzut la pământ, fiind necesar să primească îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD chemat la fața locului. Ulterior, respectivul conducător al autoturismului s-a îndreptat cu mașina sa spre poarta de ieșire din societate, moment in care a lovit un revizor aflat tot în timpul serviciului, și acesta din urmă având nevoie de îngrijiri medicale.

Alina Ivan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov:


La nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Brașov s-au declanșat verificări prin structura specializată de control intern. Polițistul are 43 ani și este din județul Brașov.

The post Doi angajați ai Regiei Autonome de Transport Brasov, victimele unui polițist appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Doi angajați ai Regiei Autonome de Transport Brasov, victimele unui polițist

Credit autor: Corina Muntean.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.