Social

FOTO: Cei mai frumoşi câini, prezenţi la „Dracula Dog Show” 2019

Sâmbătă şi duminică, 14-15 septembrie, municipiul Târgu-Mureș a găzduit expoziția internațională „Dracula Dog Show”, eveniment care a avut loc în Parcul Municipal și în incinta Cetăţii Medievale. În cadrul acestui eveniment, au participat peste 4.500 de crescători și dresori de câini din 33 de ţări ale lumii, cifre-record pentru ţara noastră.

Expoziția a constat din mai multe probe pe diferite categorii, iar rasele câinilor participanți au fost diverse, de la cele mai mari rase de ciobănești, la cei mai micuți câini „de poșetă”. Animalele participante erau bine îngrijite și bine dresate, cum e și de așteptat de la un eveniment canin de anvergură. De asemenea, a fost facilitată și socializarea între pasionații de câini, aceștia împărtășind experiențe din viața animalelor lor.

Totodată, evenimentul organizat de Asociaţia Chinologică Mureş, cu sprijinul Primăriei municipiului Târgu-Mureş şi sub egida Federaţiei Chinologice Internaţionale, a propus iubitorilor de câini şi expoziţia internaţională „Transilvania Dog Show”, precum şi patru expoziţii naţionale.

Text şi foto: Alex Ionuţ ORBAN

 

Post-ul FOTO: Cei mai frumoşi câini, prezenţi la „Dracula Dog Show” 2019 apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FOTO: Cei mai frumoşi câini, prezenţi la „Dracula Dog Show” 2019

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button