Social

FOTO: Informaţii noi despre accidentul de pe strada Gheorghe Doja!

Un motociclist şi un pasager au fost răniţi vineri, 14 iunie, în jurul orei 12.15 – 12.20, într-un accident rutier petrecut pe strada Gheorghe Doja din Târgu-Mureş.

Potrivit informaţiilor furnizate de subinspector de poliţie Emanuela Rugină, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, cauza accidentului este neacordare de prioritate din partea şoferului unui autoturism.

„Din informaţiile deţinute de poliţişti, se pare că accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate de către şoferul unui autoturism care a intenţionat să vireze la stânga de pe strada Gheorghe Doja şi a intrat în coliziune cu o motocicletă care circula pe artera principală şi prioritară”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, subinspector de poliţie Emanuela Rugină.

Accidentul s-a soldat cu două victime, care au fost transportate la spital.

„Au rezultat două victime, respectiv moticiclistul şi o pasageră care se afla pe motocicletă. Cele două victime au suferit vătămări corporale şi au fost transportate la unitatea spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale. În momentul de faţă se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii accidentului”, a precizat subinspector de poliţie Emanuela Rugină.

Alex TOTH

 

Post-ul FOTO: Informaţii noi despre accidentul de pe strada Gheorghe Doja! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FOTO: Informaţii noi despre accidentul de pe strada Gheorghe Doja!

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button