Social

Grupuri de sprijin pentru victimele violentei domestice, dar și pentru agresori, la Brașov

Victimele violenţei domestice, dar şi agresorii acestora pot beneficia de ajutorul specialiştilor, la grupurile de sprijin organizate la Braşov. Reţeaua Învingătoarelor, împreună cu profesioniştii din domeniul combaterii violenţei domestice organizează, în a doua şi a patra sâmbătă din fiecare lună, „Grupul de Sprijin pentru femei”.
Preşedintele Asociaţiei Pas Alternativ din Brașov, lector universitar doctor Iolanda Beldianu:


În ultima perioadă, tot mai multe braşovence şi-au reclamat soţii agresori, la Poliţie. Oamenii legii au emis pe numele celor reclamaţi ordine de protecţie, însă specialiştii spun că agresorii au nevoie şi de consiliere psihologică, pentru a depăşi astfel de comportamente.
Braşovenii care se află într-o astfel de situaţie se pot adresa Grupului terapeutic pentru persoane cu comportament abuziv – agresiv:

Grupul de sprijin destinat agresorilor se reuneşte, în fiecare joi, de la ora 14, la Serviciul de Probaţiune de pe strada Iuliu Maniu din Brașov.

The post Grupuri de sprijin pentru victimele violentei domestice, dar și pentru agresori, la Brașov appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Grupuri de sprijin pentru victimele violentei domestice, dar și pentru agresori, la Brașov

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button