Social

În câteva zile se pregatește șantierul pentru construcția noii creșe din cartierul Astra, din Brașov

Construcția va fi ridicată pe strada Apollo și ar urma să aibă o capacitate de 80 de locuri, deși amprenta la sol a clădirii va fi de peste 1400 metri pătrați.

Viceprimarul municipiul Brașov, Costel Mihai:


Sălile pentru copii și cabinetele vor fi la parter, iar la etaj vor fi mutate birourile Serviciului Public Administrare Creșe, care se află, în prezent, pe strada Mecanicilor. Curtea noii creșe va fi destul de generoasă, cu toate instalațiile specifice copiilor cu vârste între 1 și 3 ani.

Construcția ar trebuie încheiată în 20 de luni, iar valoarea contractului este de 10 milioane de lei, din care 7,4 milioane lei de la bugetul municipalității. Restul vor fi bani europeni prin Programul Operațional Regional.
În municipiul Brașov, în cele 8 creșe de stat sunt 805 locuri, dar cererile pentru înscrieri sunt cu 500 mai multe. În viitor, municipalitatea mai are în plan construcția unei noi creșe în noua zonă rezidențială din Tractorul.

The post În câteva zile se pregatește șantierul pentru construcția noii creșe din cartierul Astra, din Brașov appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: În câteva zile se pregatește șantierul pentru construcția noii creșe din cartierul Astra, din Brașov

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button