Social

 Interviu cu președintele asociației Tineri pentru Tineri Mureș, Bogdan Popa. „Ne străduim să oferim tinerilor oportunități care să îi ajute să se dezvolte în mod pozitiv”

Asociația Tineri pentru Tineri Mureș a fost înființată cu scopul de a unii laolaltă tineri mureșeni cu idealuri comune, ghidați de puterea virtuții, de credință și dorința de a construi o comunitate fundamentată pe valorile tradiționale românești, în care să prospere iubirea aproapelui, compasiunea, spiritul civic și altruismul. Asociația organizează felurite evenimente pentru tineri cu […] Post-ul  Interviu cu președintele asociației Tineri pentru Tineri Mureș, Bogdan Popa. „Ne străduim să oferim tinerilor oportunități care să îi ajute să se dezvolte în mod pozitiv” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului:  Interviu cu președintele asociației Tineri pentru Tineri Mureș, Bogdan Popa. „Ne străduim să oferim tinerilor oportunități care să îi ajute să se dezvolte în mod pozitiv”

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button