Mureş: Percheziţii la persoane bănuite de contrabandă cu ţigarete

mures perchezitii la persoane banuite de contrabanda cu tigarete

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din Mureș efectuează joi, 27 iunie, 11 percheziţii pe raza judeţului Mureş, la locuinţele unor persoane bănuite de deţinere de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal şi comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării. Vor fi puse în aplicare 8 mandate de aducere.

„La data de 27 iunie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, desfăşoară 11 percheziţii domiciliare, în judeţul Mureş, la locuințele unor persoane bănuite de deţinere de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal şi comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării. Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2019, mai multe persoane fizice de pe raza judeţului Mureş, ar fi deţinut în afara antrepozitului fiscal şi ar fi comercializat ţigarete care nu poartă timbre de marcaj emise de autorităţile fiscale române, sustrăgându-se astfel de la plata accizelor datorate bugetului de stat. 8 mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele urmând să fie conduse la sediul Poliţiei, pentru audieri. Activităţile beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, precum şi de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Mureş şi jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mureş”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

 

Post-ul Mureş: Percheziţii la persoane bănuite de contrabandă cu ţigarete apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Mureş: Percheziţii la persoane bănuite de contrabandă cu ţigarete

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.