Social

Mureşean reţinut pentru încălcarea ordinului de protecţie provizoriu

Polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Iernut au fost sesizați sâmbătă, 22 iunie, în jurul orei 9.30, prin apel 112, de către o femeie în vârstă de 31 de ani, despre faptul că a fost agresată fizic şi ameninţată cu acte de violenţă de către concubin.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că în data de 22 iunie, în jurul orei 9.00, în timp ce se afla în locuința comună din localitatea Iernut, pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii contradictorii, un bărbat în vârstă de 38 de ani a adresat ameninţări concubinei acestuia, în vârstă de 31 de ani şi totodată a agresat-o fizic atât pe aceasta, cât şi pe fiica lor minoră.

„După evaluarea stării de fapt, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile, în cauză fiind întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie. La aceeaşi dată, în jurul orei 23.00, poliţiştii au fost sesizaţi din nou, de către femeia de 31 de ani, despre faptul că concubinul acesteia a încălcat ordinul de protecţie provizoriu emis poliţişti, acesta adresând totodată ameninţări cu acte de violenţă. În urma activităţilor specifice, la data de 24 iunie aceştia au dispus faţă de bărbat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi încălcarea ordinului de protecţie provizoriu de către persoana împotriva căreia a fost emis”, se menţionează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

 

Post-ul Mureşean reţinut pentru încălcarea ordinului de protecţie provizoriu apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Mureşean reţinut pentru încălcarea ordinului de protecţie provizoriu

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button