Social

O reţea de traficanţi de droguri care acţiona în Bacău şi Braşov, destructurată de procurorii DIICOT

Procurorii Serviciului Teritorial Bacău al DIICOT, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, au destructurat o reţea de traficanţi de droguri care acţiona pe raza judeţelor Bacău şi Braşov, se precizează într-un comunicat de presă .

Potrivit sursei citate, procurorii şi poliţiştii au desfăşurat, miercuri şi joi, activităţi pentru destructurarea unei reţele de trafic de droguri care s-a concretizat cu prinderea în flagrant, în municipiul Oneşti, a două persoane care efectuau o tranzacţie cu droguri de mare risc.

Asupra uneia dintre persoane a fost găsită cantitatea de 100 grame cocaină şi un număr de 982 comprimate ecstasy cu diferite logo-uri, iar asupra unei alte persoane suma de 8.200 euro necesară efectuării tranzacţiei.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc, faţă de un număr de 8 persoane de pe raza judeţelor Bacău, Arad si Braşov care comercializau cocaina cu preţul de 100 Euro gramul iar comprimatul ecstasy cu sume cuprinse între 50-80 lei, se precizează în comunicatul DIICOT.

The post O reţea de traficanţi de droguri care acţiona în Bacău şi Braşov, destructurată de procurorii DIICOT appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: O reţea de traficanţi de droguri care acţiona în Bacău şi Braşov, destructurată de procurorii DIICOT

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button