Social

Parcurile de joacă și curățenia din Tg. Mureș, prioritare pentru Poliția Locală în sezonul estival

2.000 de lei este amenda pe care Poliția Locală a aplicat-o în această vară pentru aruncarea gunoiului într-un parc din oraș.

Polițiștii au constat însă și alte distrugeri, la bănci sau garduri din parcuri, și au fost luate măsuri de remediere.

Prin urmare, în această vară, parcurile de joacă ale copiilor sunt atent monitorizate, fie prin pază proprie, fie prin patrule, a precizat pentru Radio Târgu-Mureș directorul adjunct al Poliției Locale, Ioan Damaschin:

Toți lucrătorii de la nivelul Poliției Locale au în consemn, ca prioritate, parcurile. Toate constatările de la nivelul parcurilor au fost trimise către Primărie și au fost luate măsurile imediate de remediere a tuturor deficiențelor și a așa-ziselor acte de vandalism. Amenzile sunt destul de mari. Avem amenzi chiar de 2.000 de lei pentru cei care murdăresc în mod intenționat sau care aruncă diferite obiecte sau produse în parcurile respective.

Pe Bulevardul Pandurilor este în construcție un nou parc cetate, însă locuitorii din zonă nu cred că va rezista prea mult. A fost amplasat și un punct permanent de pază al Poliției Locale deoarece actele de vandalism și furt sunt aproape zilnice:


Amenzile pentru distrugerea și aruncarea gunoaielor în parcuri au crescut din acest an la Târgu-Mureș printr-o hotărâre a Consiliului Local. Acestea sunt cuprinse între 100 și 2.500 de lei.

Cetățenii care sesizează probleme sau acte de vandalism în parcurile din Târgu-Mureș sunt sfătuiți să sune imediat la 112 sau direct la Serviciul Poliției Locale, la numărul 0265- 250760.

Cristina Bulbescu

The post Parcurile de joacă și curățenia din Tg. Mureș, prioritare pentru Poliția Locală în sezonul estival appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Parcurile de joacă și curățenia din Tg. Mureș, prioritare pentru Poliția Locală în sezonul estival

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button