Părintele Constantin Necula vine să le vorbească credincioșilor la Târgu Mureș

parintele constantin necula vine sa le vorbeasca credinciosilor la targu mures

Vineri, 2 august, de la ora 19.00, Părintele Constantin Necula va veni să le vorbească târgumureșenilor în Cetatea Medievală Târgu Mureș în cadrul unui eveniment intitulat „Lumina lui Hristos luminează tuturor”.

„Părintele Constantin Necula este cel mai cunoscut ambasador al credinței în România. În demersul său, părintele Necula face apel la rolul pe care îl are credința în viața fiecărui om, iar asumarea acestei credințe îl face altruist, o calitate pe care o are din copilărie: „Credința nu te face nici mai bun și nici mai rău. Îți oferă cadrul formal și informal în care să poți trăi o serie de realități, în general foarte deschise spre colaborarea cu celălalt, spre cordialitate și convivență. Un om care-și ia în serios creștinismul este un om dispus „la celălalt”. Sigur, el nu poate accepta toate devierile morale sau sociale ca fiind fundamente ale altruismului. Definiția prietenului altruist ? Omul care te apără pe tine de tine însuți. Ori credința te îndeamnă să rostești adevărul, să crești în sinceritate chiar când asta te face antipatic. Religia creștină este construită tocmai pe simpatie reciprocă”, au transmis organizatorii pe pagina evenimentului.

Intrarea este liberă. În caz de vreme nefavorabilă, evenimentul se va desfășura la Sala Polivalentă de la aceeași oră.

Post-ul Părintele Constantin Necula vine să le vorbească credincioșilor la Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Părintele Constantin Necula vine să le vorbească credincioșilor la Târgu Mureș

Credit autor: Elena.Polearus.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.