Social

Percheziții la mureșeni suspecți de tâlhărie și tentativă de omor în Germania!

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, au efectuat, la data de 13 septembrie, șase percheziții în comuna Petelea.
”Activităţile au fost efectuate la locuinţele a patru persoane bănuite că ar fi săvârşit, pe teritoriul statului german, în perioada noiembrie 2018 – februarie 2019, infracţiuni de tâlhărie şi tentativă la omor. În urma perchezițiilor, poliţiştii au identificat şi ridicat în vederea confiscării mai multe bunuri de interes operativ, posibil provenite din locuinţele victimelor. La activităţile au participat, în calitate de observatori, reprezentanţi ai autorităţilor judiciare ai statului german, iar în acţiuni au fost angrenaţi şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „col. Sabin Motora” Mureş”, se precizează într-un comunicat remis vineri, 20 septembrie, de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția)

Post-ul Percheziții la mureșeni suspecți de tâlhărie și tentativă de omor în Germania! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Percheziții la mureșeni suspecți de tâlhărie și tentativă de omor în Germania!

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button