Social

Pescar reghinean găsit decedat în râul Mureş

Un pescar în vârstă de 63 de ani din Reghin a fost găsit decedat duminică, 9 iulie, în râul Mureş, în zona Iernuţeni. Bărbatul plecase de acasă sâmbătă la pescuit şi întrucât nu se mai întorsese acasă un prieten de-al său a anunţat Poliţia, duminică dimineaţa.

“La faţa locului s-au deplasat politişti din cadrul Poliţiei Reghin, precum şi reprezentanţi ai ISU Mureş şi jandarmi care au căutat persoana dispărută. În râul Mureş, la o distanţă de aproximativ 500 de metri de staţia de epurare, a fost descoperit un bărbat şi după scoaterea acestuia din apă, din păcate, s-a constatat decesul. Persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat de 63 de ani din Reghin, prietenul celui ce i-a anunţat dispariţia. Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Târgu-Mureş în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului”, a declarat, pentru Radio Târgu-Mureş, Ramona Varodi, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia/ Foto: arhivă)

Post-ul Pescar reghinean găsit decedat în râul Mureş apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Pescar reghinean găsit decedat în râul Mureş

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button