Social

Pieton accidentat de un motociclu

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din Târgu-Mureş, în timp ce conducea un motociclu a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu partea din spate a unui autoturism parcat într-o parcare special amenajată, după care și-a continuat deplasarea acroşând un pieton, iar ulterior s-a dezechilibrat și a căzut cu motociclul pe partea carosabilă.

Accidentul a avut loc marţi, 28 mai, în jurul orei 20.22, pe strada Aleea Carpaţi din Târgu-Mureş.

„A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului motociclului, precum şi a pietonului. În urma verificărilor în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.   Totodată, poliţiştii au stabilit faptul că motociclul condus de tânărul de 18 ani i-a fost încredințat acestuia, cu puțin timp înaintea producerii accidentului, de către un alt tânăr, în vârstă de 18 ani, din municipiul Târgu-Mureş. În cauză, cercetările sunt continuate de către poliţişti, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

Post-ul Pieton accidentat de un motociclu apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Pieton accidentat de un motociclu

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button