Social

Protest fără incidente majore, ieri, la București și în țară

La un an de la incidentele violente din 10 august 2018, în Piaţa Victoriei din Capitală a avut loc ieri un nou miting de protest.

Aproximativ 20.000 de persoane au revenit în stradă pentru a marca acest moment dar pentru a-şi reafirma nemulţumirile faţă de situaţia actuală. Acum un an protestul de a degenerat în violenţe, după ce forţele de ordine au intervenit cu gaze lacrimogene pentru a dispersa mulţimea, în urma unor incidente. Din contră evenimentele de ieri au fost organizate de o asociaţie de români din Diaspora şi au fost lipsite de incidente majore, după cum relatează Iulian Olescu, RRA:


Manifestanții au organizat în Piaţa Victoriei un altar în memoria victimelor criminalului de la Caracal. Au fost afişate fotografii ale Alexandrei Măceşanu şi ale Luizei Melencu, însoţite de mesajul ‘Alo 112″. La protestul de ieri din Capitală a fost prezent şi pianistul german Davide Martello, cunoscut pentru că participă cu pianul în mai multe zone de conflict din lume. El a interpretat ieri o serie de melodii celebre.

The post Protest fără incidente majore, ieri, la București și în țară appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Protest fără incidente majore, ieri, la București și în țară

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button