Social

Protest faţă de lipsa de susţinere a autorităţilor locale pentru Şcoala de Gimnastică din Sfântu Gheorghe

Liderul Asociaţiei Civice pentru Demnitate în Europa, Dan Tănasă, a protestat azi în faţa Primăriei din Sfântu Gheorghe faţă de lipsa de susţinere a autorităţilor locale pentru Şcoala de gimnastică ,,Liviu Botoş”, care nu dispune de un spaţiu de antrenament corespunzător.

Dan Tănasă a declarat că antrenorul Liviu Botoş a făcut numeroase sesizări cu privire la starea dezastruoasă în care se află sala unde şi-a desfăşurat până de curând activitatea, însă a fost ignorat de autorităţile locale.
Antrenorul Liviu Botoş a precizat că a găsit o firmă care ar putea să renoveze sala gratuit, dar se pare că nu se vrea.

Șeful Direcţiei de Tineret şi Sport Covasna, Marian Ştiopu, s-a raliat celor doi protestatari, subliniind că a prezentat situaţia în cadrul Colegiului Prefectural desfăşurat săptămâna aceasta.

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a declarat pentru AGERPRES că sportul reprezintă o prioritate pentru autorităţile locale, exprimându-şi convingerea că “se vor găsi soluţii şi pentru gimnastică”.

The post Protest faţă de lipsa de susţinere a autorităţilor locale pentru Şcoala de Gimnastică din Sfântu Gheorghe appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Protest faţă de lipsa de susţinere a autorităţilor locale pentru Şcoala de Gimnastică din Sfântu Gheorghe

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button