Reciclează și câștigă, la Reghin

recicleaza si castiga la reghin

Primăria Municipiului Reghin și Serviciul Local de Colectare – Centru partener RoRec, va organiza sâmbătă, 1 iunie 2019, între orele 9.00 – 17.00, acţiunea de colectare gratuită a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice. Cetățenii municipiului se pot debarasa de aparatura electrică și electronică veche sau defectă din locuinţa lor și o pot depune la punctul de colectare provizoriu care va fi amenajat lângă Școala Gimnazială „Alexandru Ceușianu”. Deșeurile electrice grele sau voluminoase,  pot fi preluate gratuit de la domiciliu.

Pentru programarea unui transport gratuit, cetățenii pot apela gratuit numerele de telefon 0741.754708 sau 0800.444.800.

Cum procedezi?

Vino cu deșeurile electrice la unul dintre punctele de colectare provizorii amenajate pe perioada acțiunii sau sună la TelVerde 0800 444 800 sau 0741 754 708 pentru preluarea fără nici un cost de la domiciliu, sediu de rmă sau instituție a deșeurilor electrice grele sau voluminoase.

Ce deșeuri electrice vor fi colectate?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile și industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi uorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt,  aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Ce poți câștiga?

Fiecare deșeu predat îți poate aduce o recompensă pentru gestul tău responsabil față de mediu.

2 tichete x 10 lei pentru mașini de spălat haine, mașini de spălat vase

3 tichete x 10 lei pentru combine, vitrine și lăzi frigorice, frigidere, congelatoare întregi și complete

1 tichet x 10 lei pentru aragaz, boiler, centrală termica Pentru restul aparatelor electrice predate primești talon la tombolă.

Pentru restul aparatelor electrice predate primești talon la tombolă.

Tombolă!

Poți câștiga un premiu pentru orice aparat electric predat: 1 x Aspirator  Bagless,  2 x Fier de Călcat ,  3 x Mixer

Tragerea la sorți a taloanelor completate și depuse în cadrul acțiunii de colectare va avea loc lângă Şcoala Gimnazială “Alexandru Ceuşianu” , sâmbătă 1 iunie, ora 17:00.

Post-ul Reciclează și câștigă, la Reghin apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Reciclează și câștigă, la Reghin

Credit autor: Alin Zaharie.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.