Social

Reghin: Acţiune contra căpuşelor şi ţânţarilor

Primăria municipiului Reghin va efectua miercuri, 14 august, începând cu ora 5.00, un tratament contra căpușelor și populației larvare și adulte de țânțari, prin pulverizare aeriană (aviotratament).
“Acțiunea are ca scop reducerea densității insectelor și se desfășoară respectând normele sanitare specifice. Produsele folosite în acţiune au ca substanța activă deltamethrin, sunt avizate de Ministerul Sănătății și nu sunt dăunătoare sănătății oamenilor și animalelor. Pentru eficiența procesului, recomandăm cetăţenilor, asociaţiilor de locatari /proprietari și agenţilor economici de pe raza municipiului să efectueze în aceeași perioada de timp operaţiunile de dezinsecție în gospodăriile proprii, clădiri, subsolul blocurilor, etc. Avertizăm apicultorii să ia măsurile necesare pentru protejarea albinelor. În funcție de condiţiile meteorologice, perioada de execuție a tratamentelor poate fi decalată sau prelungită”, se precizează pe pagina de Facebook a Primăriei municipiului Reghin.

(Redacţia)

Post-ul Reghin: Acţiune contra căpuşelor şi ţânţarilor apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Reghin: Acţiune contra căpuşelor şi ţânţarilor

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button