Social

Reghinean reținut pentru amenințare și șantaj

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Reghin au reţinut joi, 22 august, pentru 24 de ore, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Reghin, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare şi şantaj.
Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, la data de 18 august, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, acesta ar fi ameninţat un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Reghin, cu acte de violență asupra sa, precum și a membrilor săi de familie.
„Totodată, persoana vătămată ar fi fost şantajată de către tânăr, cu publicarea pe reţelele de socializare a unor fotografii compromiţătoare cu fiica acestuia, în vârstă de 30 de ani. În urma activităţilor specifice, desfăşurate sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, poliţiştii au reuşit probarea activităţii infracţionale, la data de 22 august, faţă de persoana în cauză fiind luată măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore. Tânărul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, urmând a fi prezentat, cu propunere legală, instanţei de judecată. În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi şantaj”, se precizează în comunicat.
Conform aceleiași surse, „activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureș și jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă ,,Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș.”

(Redacția)

Post-ul Reghinean reținut pentru amenințare și șantaj apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Reghinean reținut pentru amenințare și șantaj

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button