Social

REUȘITĂ. Tânăra mureșeancă adoptată în Norvegia și-a regăsit familia după 25 de ani!

La scurt timp dupa ce am publicat apelul, cu aportul sutelor de mureseni care au distribuit postarea, tânăra mureseanca adoptată în Norvegia in urma cu 25 de ani si-a regăsit familia biologică din România. A fost stabilit un prin contact, urmand ca in curand tanara sa vina in Mures pentru întâlnirea cu mama acesteia. Multumim tuturor!


Stire initiala: Numele meu a fost ISTOK KARMEN şi m-am născut la data de 29 Noiembrie 1994 în TÂRGU MUREȘ.

Mama mea se numea ISTOK MARIA, și avea 33 de ani. Din documentele mele de adopție reiese că avea domiciliul pe strada Sarateni, nr 37 în SOVATA, judeţul Mureş. Pe atunci aveam și doi frați, unul de 6 şi altul de 8 ani.

Îmi doresc foarte mult să îi găsesc şi să păstrez o frumoasă legătură cu ei. Ar fi un vis împlinit să reuşesc găsirea lor.

Doresc foarte mult ca anunțul meu să ajungă în localitatea mea natală SOVATA deoarece sunt foarte mari șanse ca familia mea să mai locuiască tot acolo.

Vă rog foarte mult să DISTRIBUIȚI anunţul meu, de asemenea și în grupurile Facebook în care dvs vă aflați, poate așa și în cât mai scurt timp posibil voi ajunge la mama şi fraţii mei din România!!

Vă mulţumesc din suflet!!!


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: REUȘITĂ. Tânăra mureșeancă adoptată în Norvegia și-a regăsit familia după 25 de ani!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button