Social

Sistare de apă în Reghin şi în 11 comune mureşene!

Compania Aquaserv SA – Sucursala Reghin anunţă consumatorii că, pentru remedierea unor avarii majore apărute pe magistrala de distribuție DN 600, se sistează furnizarea apei potabile, în data de 28 august 2019 de la ora 16.00 – până în data de 29 august 2019 ora 16.00 (estimare), în următoarea zonă: Municipiul Reghin, Comuna Lunca, Comuna Batoș, Comuna Ideciu de Jos, Comuna Voivodeni, Comuna Breaza,Comuna Suseni, Comuna Gurghiu, Comuna Gornești, Comuna Petelea, Comuna Solovăstru, Comuna Fărăgău.

Atragem atenţia consumatorilor că la repunerea în funcţiune a reţelei în condiţii normale, din cauza antrenării depunerilor din conducte, apa va avea suspensii şi culoare, atât pe străzile menţionate cât şi pe străzile învecinate cu acestea. Această apă se poate folosi în scopuri menajere. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Vă mulţumim pentru înţelegere.

(Comunicat de presă, Compania Aquaserv SA – Sucursala Reghin)

Post-ul Sistare de apă în Reghin şi în 11 comune mureşene! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Sistare de apă în Reghin şi în 11 comune mureşene!

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button