Șoferi profesioniști prinși băuți la volan pe șoselele din Târgu Mureș

soferi profesionisti prinsi bauti la volan pe soselele din targu mures

Acțiunea organizată de Poliția Rutieră și Inspectoratul de Stat pentru Control în Transportul Rutier a avut loc în această dimineață pe strada Gheorghe Doja.
Au fost verificate actele mașinii și documentele de transport, conducătorii auto au suflat în etilotest, iar ISCTR a controlat timpii de condus, marfa și starea tehnică a mașinii.

Șeful Serviciului Rutier Mureș, Ioan Florin Pop:

Au fost depistați în trafic trei conducători auto care au condus autovehiculele destinate transportului de mărfuri, sub influența băuturilor alcoolice, fiind aplicate două sancțiuni contravenționale și întocmit un dosar penal. De asemenea, a fost identificat un conducător de autovehicul destinat transportului de persoane care se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acțiunea s-a desfășlurat în colaborare cu lucrătorii din cadrul ISCTR, fiind aplicate sancțiuni și pe linia defecțiunilor grave, precum și pentru nerespectarea timpilor de conducere și odihnă.

Șoferii apreciază ca fiind utile aceste controale:


Controalele fac parte din acțiunea ”Truck & Bus”, potrivit Planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa și se desfășoară simultan în statele membre ale U.E, în perioada 22 – 28 iulie.
Sunt vizate autovehiculele de transport public de persoane cu o capacitate mai mare de 8 1 locuri și cele de transport de marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Valeriu Russu

The post Șoferi profesioniști prinși băuți la volan pe șoselele din Târgu Mureș appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Șoferi profesioniști prinși băuți la volan pe șoselele din Târgu Mureș

Credit autor: Corina Muntean.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.