Social

Tragedie: Pastor mureșean electrocutat în timpul unui ceremonii de botez

Duminică, 12 august, în jurul orei 12.00, polițiștii din Sighișoara au fost sesizați prin Apel 112 cu privire la faptul că la un lăcaș de cult din comuna Apold, județul Mureș, a avut loc un accident nefericit soldat cu moartea unui om.

În urma verificărilor s-a stabilit că pastorul Marian Ciocan în vârstă de 37 de ani, din municipiul Sighișoara, a luat în mână un microfon conectat la o stație de sonorizare și s-a electrocutat în timp ce se afla într-un bazin cu apă și efectua o ceremonie religioasă de botez. Din nefericire, pastorul a murit pe loc în fața celor prezenți la ceremonie.

Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul Județean de Poliție Mureș, a fost întocmit un dosar penal și se efectuează cercetări pentru a stabili toate circumstanțele acestui caz nefericit.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate.

Post-ul Tragedie: Pastor mureșean electrocutat în timpul unui ceremonii de botez apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Tragedie: Pastor mureșean electrocutat în timpul unui ceremonii de botez

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Un comentariu

  1. Aberații! Este imposibil ca să fie cineva electrocutat de un microfon, din moment ce nu foloseste decat un voltaj foarte mic. Maximum 48V pentru microfoanele care folosesc phantom power. Mă îndoiesc că în cazul de față ar fi folosit asemenea microfon. Și chiar dacă ar fi fost așa nu are destulă putere ca să electrocuteze pe cineva. Hai să fim serioși, mai documentati-va înainte de a scrie asemenea baliverne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button