Social

Tranzacțiile imobiliare, din ce în ce mai frecvente, în județul Mureș

În luna aprilie 2019, în județul Mureș, au fost vândute în total aproape 1.000 de imobile, cu peste 130 mai puține față martie 2019.

Numărul imobilelor (terenuri cu sau fără construcții, apartamente și spații cu altă destinație) care au făcut obiectul contractelor de vânzare-cumpărare, la nivelul județului Mureș, în luna aprilie a acestui an, este cu aproape 300 mai mare față de perioada similară a anului trecut.

Directorul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Mureș, Marcel Grigore, a arătat că această tendință de creștere nu este aceeași cu cea de la nivel national, unde numărul tranzacțiilor este în scădere.

13 final stiri 5 iun raluca grigore 38 sec.

La nivel național, s-au înregistrat vânzări de terenuri, construcții și apartamente, mai puține decât luna aprilie a anului trecut. Dacă ne referim la județul Mureș, față de anul trecut, 944 în luna aprilie, față de 745 în aprilie 2018, adică cu 299 de imobile vândute mai multe în luna aprilie a anului acesta, față de luna aprilie a anului trecut. În județul Mureș, tendința a fost de creștere și nu de scădere, cum e trendul național.

La nivel național județul Mureș se situează pe locul 12 ca număr total de vânzări de imobile în luna aprilie 2019.

Raluca Creţ

The post Tranzacțiile imobiliare, din ce în ce mai frecvente, în județul Mureș appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Tranzacțiile imobiliare, din ce în ce mai frecvente, în județul Mureș

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button