Social

Un bărbat din Târgu Mureș a fost reţinut pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Mureş, au efectuat 3 percheziții, în Târgu Mureş şi Sânpaul la locuinţele unui bărbat de 64 de ani din Târgu Mureş, bănuit că ar fi deţinut şi confecţionat, fără drept, muniţie artizanală, pe care ar fi utilizat-o şi la comiterea unor infracţiuni de braconaj cinegetic.

În urma perchezițiilor, au fost confiscate mai multe cartușe şi proiectile din categoria celor interzise la deţinere şi utilizare persoanelor care au calitatea de vânători, precum și muniție artizanală.

De asemenea au fost ridicate în vederea confiscării şi 2 arme letale deţinute legal, precum şi muniţia aferentă, în vederea administrării întregului material probatoriu în cauză.

Sâmbătă poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore.

Rodica Boariu

The post Un bărbat din Târgu Mureș a fost reţinut pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Un bărbat din Târgu Mureș a fost reţinut pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button