Un nou speaker anunțat la TEDx Târgu Mureș: Alin Uhlmann Ușeriu (Tășuleasa Social)

un nou speaker anuntat la tedx targu mures alin uhlmann useriu tasuleasa social

Ediția din acest an a mult-așteptatului eveniment TEDx Târgu Mureș va avea loc în 28 septembrie în aceeași locație ca și anul trecut, Palatul Culturii.

Curatorul evenimentului, Péter W. Szabó, a anunțat numele celui de-al 7-lea speaker care va urca pe scenă.

Alin Uhlmann Ușeriu este președintele Asociației Tășuleasa Social. După ce a aflat despre voluntariat în Germania, s-a întors în țară unde a creat o adevărată școală de voluntari și de mentorat. Vrea să creadă că împreună cu echipa Tășuleasa plantează în Munții Călimani mai mult decât copaci. Plantează idei.

Asociația se axează pe mediu, probleme sociale și educație, iar cel mai răspândit proiect este Pădurea pedagogică, un proiect unic în România, unde doar în cadrul ultimei ieșiri au fost plantate într-o singură zi 10 hectare cu ajutorul a 1.500 de voluntari.

Până acum au fost implicați mai mult de 50.000 de voluntari în cei 19 ani de acțiuni ale asociației care au reușit să învețe prin exemplu ce înseamnă protecția mediului, cum să organizezi și să miști un proiect și de ce este important să îți pese de cei din jur.

Post-ul Un nou speaker anunțat la TEDx Târgu Mureș: Alin Uhlmann Ușeriu (Tășuleasa Social) apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Un nou speaker anunțat la TEDx Târgu Mureș: Alin Uhlmann Ușeriu (Tășuleasa Social)

Credit autor: Elena.Polearus.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.