Social

Zeci de copii cu dizabilități mureșeni au beneficiat de un proiect spectaculos

Micuții înscriși la centrul de zi Perseverența al Fundației Transilvane Alpha au plecat astăzi în căutarea fericirii, curajului, înțelepciunii și a altor virtuți în cadrul unei serbări care marca finalul unui proiect inedit.

Cu detalii, coordonatorul proiectului, Gianina Șerban:

Este evenimentul de sfârsit de an de activitate al centrului de zi Perseverența, centru pentru copii cu nevoi speciale și este de asemenea evenimentul care marchează finalul proiectului „Cufărul fermecat – terapie prin teatru interactiv pentru copiii cu nevoi speciale” finanțat de MOL.

40 de copii cu dizabilități severe și multiple de la centrul de zi Perseverența s-au bucurat zilnic de activități de artă teatrală susținute de absolvenții Universității de Arte din Târgu-Mureș și de specialiștii Fundației Alpha.

Acest lucru a dus la lărgirea plajei de terapii disponibile copiilor înscriși la centrul de zi. Astfel ei își vor putea dezvolta mai bine abilitățile necesare iar calitatea vieții acestora va crește.

Vlad Todoran

The post Zeci de copii cu dizabilități mureșeni au beneficiat de un proiect spectaculos appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Zeci de copii cu dizabilități mureșeni au beneficiat de un proiect spectaculos

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button