Social

Ziua Informării Preventive în judetul Mureș

Peste 6 mii 500 de incendii la locuinţe se produc anual în România. În cursul anului 2018, 650 de persoane au fost suprinse de astfel de incendii, iar mai bine de o treime dintre ele şi-au pierdut viaţa.

În cele mai multe cazuri este vorba de neglijenţă sau neatenţie, atrag atenţia reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care derulează azi – la nivel naţional – activităţi de informare şi educare, de Ziua informării Preventive, sub sloganul „Preveniţi ghinionul!”.

În mai multe oraşe din ţară sunt organizate puncte de informare, iar unităţile de intervenţie îşi deschid porţile, astfel încât publicul să înţeleagă mai bine măsurile şi regulile de comportare în cazul unor situaţii de urgenţă.

În județul Mureș vor funcționa, azi, mai multe puncte de informare:

– 11:00 – 13:00, în zona centrală a municipiului Tîrgu Mureș unde lotul sportiv al inspectoratului va împărți pliante și broșuri;

– 12:00 – 14:00, în Promenada Mall, voluntarii din cadrul inspectoratului vor împărți pliante și broșuri;

– 12:00 – 14:00, în centrul orașului Sovata în zona magazinelor Lidl și Penny, zona de promenadă a Lacului Ursu, unde personalul Punctului de lucru Sovata, personalul SVSU Sovata, voluntarii din cadrul programului Salvator din Pasiune și cei aparținând E ON și DelgazGrid vor împărți pliante și broșuri.

The post Ziua Informării Preventive în judetul Mureș appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Ziua Informării Preventive în judetul Mureș

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button