Sport

10 meciuri pentru AFC Vulturii, la Cupa „Centrul de Sticlă”

Cupa „Centrul de Sticlă” 2024 s-a desfășurat timp de două zile, în perioada 20-21 ianuarie la Târgu Mureș, turneu la care au participat 12 echipe. Printre cele 12 echipe s-a numărat și AFC Vulturii care s-a prezentat cu două echipe, la grupa de vârstă 2018.

Fiecare echipă a avut asigurate 5 meciuri, iar fiecare repriză a durat 20 de minute, fără pauză între ele. Antrenorii se mândresc cu 4 victorii și un egal pentru una dintre echipe, dar și cu 3 înfrângeri, un egal și o victorie pentru cealaltă echipă.

„Cred că pe niciun antrenor nu ne-a interesat neapărat rezultatul. Pentru foarte mulți dintre copiii prezenți a fost pentru prima dată când aceștia au participat la un turneu. Scopul turneului la această vârstă fragedă a fost în primul rând să se obișnuiască cu astfel de competiții, pentru că vor mai urma. În al doilea rând, să lege prietenii, să socializeze și totodată, să înțeleagă ce este aceea o competiție”, a declarat Claudiu Negru, antrenorul grupei 2018.

La finalul turneului, într-un gest de recunoaștere a eforturilor depuse, fiecare copil a fost recompensat cu o medalie, în timp ce clubul în ansamblu a fost onorat cu acordarea unei diplome și a unei cupe, fiind simboluri ale excelenței lor colective.

„Personal nu m-a interesat rezultatul, dacă câștigăm sau dacă pierdem și nici cine dă gol sau cum îl dă. Pe mine m-a interesat ca băieții să pună în practică ceea ce lucrăm la antrenamente, să vadă cum e competiția, să joace cu alți adversari, decât ei între ei la antrenamente. Un element important pentru ei a fost și presiunea, fiind atâta lume în sală. Nu s-au mai întâlnit cu acest lucru și desigur că au avut emoții, dar au scăpat repede de ele”, a mai declarat acesta.

Diana CĂRBUREAN

Post-ul 10 meciuri pentru AFC Vulturii, la Cupa „Centrul de Sticlă” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: 10 meciuri pentru AFC Vulturii, la Cupa „Centrul de Sticlă”

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button