Sport

ACS Portugalia Târgu Mureș: Două transferuri pentru sezonul viitor

În această vară, ACS Portugalia Târgu Mureș a făcut două transferuri promițătoare în persoanele lui Mihai Moisa și Ciprian Ardelean. Mihai, în vârstă de 22 de ani și originar din Oradea, a fost primul jucător adus în acest sezon, aducând cu el o vastă experiență pe teren. La doar 20 de ani, Ciprian se distinge prin evoluția sa la mai multe echipe, precum: LPS Târgu-Mureș, Viitorul Cluj și ASA Târgu-Mureș.

„Mă bucur că am reușit deja să finalizăm cele două transferuri care au fost anunțate, doi jucători tineri pe care, eu personal, mi i-am dorit. Sper să se acomodeze cat mai repede cu jocul echipei și sunt sigur că cei doi jucători noi vor veni cu un plus în lotul echipei și ne vor ajuta începând din următorul sezon, să ne îndeplinim toate obiectivele pe care ni le propunem. În mare parte, deja cunosc lotul pe care urmează să mă bazez din sezonul urmator, iar la capitolul veniri, îmi mai doresc un singur jucător, și sper să facem și acest transfer”, a declarat Răzvan Chirilă, antrenorul echipei.

Diana CĂRBUREAN

Post-ul ACS Portugalia Târgu Mureș: Două transferuri pentru sezonul viitor apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: ACS Portugalia Târgu Mureș: Două transferuri pentru sezonul viitor

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button