Sport

Adrenalină la Transilvania Motor Ring

Sâmbătă, 13 iulie, pasionații de motorsport sunt invitați la „TrackDay by Willi Motorsport”, care se va desfășura la Transilvania Motor Ring. Evenimentul reprezintă al patrulea din cadrul Romanian Endurance Series și promite o zi plină de adrenalină și competiție.

Participanții sunt invitați să se prezinte la ora 8:30 pentru a începe sesiunea de trackday, care va dura până la 13:30. Costul de participare este de 450 lei și include accesul pe circuit și toate facilitățile necesare.

Pe durata evenimentului, participanții vor avea oportunitatea de a-și testa abilitățile de pilotaj pe un circuit modern și sigur, ideal pentru a împinge mașinile la limită. Între sesiunile de condus, participanții vor putea socializa cu alți entuziaști de motorsport și vor avea ocazia să împărtășească experiențe și pasiuni comune.

După terminarea sesiunii de trackday, atmosfera se va încinge și mai mult, deoarece vor urma cursele electrizante din cadrul Romanian Endurance Series. Peste 30 de mașini de curse sunt înscrise, promițând o competiție deosebită și spectacol garantat pentru toți participanții și spectatori.

Astfel, „TrackDay by Willi Motorsport” la Transilvania Motor Ring se anunță a fi un eveniment de neratat pentru toți cei pasionați de motorsport și doritori de experiențe intense pe circuit.

(D.C.)

Post-ul Adrenalină la Transilvania Motor Ring apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Adrenalină la Transilvania Motor Ring

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button