Sport

Avalanșă de goluri la juniori

Echipa de handbal juniorii I de la LPS Târgu Mureș a învins pe teren propriu într-o partidă din cadrul etapei a VIII-a, prima din returul Campionatului Național, 49-31 cu CSȘ Sibiu. Un joc cu un număr neobișnuit de mare de goluri pentru această categorie de vârstă, dominat de la un cap la altul de mureșeni. Victoria a fost în mare parte asigurată după prima repriză, încheiată 21-11. La reluare sibienii au ținut pasul până la jumătatea reprizei, după care mureșenii au reușit să-și majoreze treptat avantajul, reușind și nenumărate execuții spectaculoase, individuale sau colective.
Acest succes le-ar fi putut aduce urcarea pe podiumul clasamentului seriei B, dar acest lucru era condiționat de o eventuală victorie a celei de-a doua echipe mureșene, CSȘ Sighișoara, aflată pe locul secund, după CSȘ Dinamo Brașov.
Vicecampioana ediției precedente echipa sighișoreană a fost însă învinsă în deplasarea de la CSȘ Odorheiu Secuiesc cu 30-34 și a fost egalată în clasament de harghiteni, în timp ce târgumureșenii rămân și ei pe locul 4, la 2 puncte în spatele celor două. Pentru ei va urma în schimb un test mult mai dificil în etapa viitoare, de sâmbătă, când se vor deplasa și ei la Odorheiu Secuiesc. În partida din tur au dat o replică bună harghitenilor, s-au și aflat la conducere în prima repriză, dar au cedat la final cu 30-36. Sighișorenii au însă o sarcină mai ușoară pentru a-și păstra locul secund, urmând să întâlnească pe teren propriu formația Sporting Ghimbav.

Post-ul Avalanșă de goluri la juniori apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Avalanșă de goluri la juniori

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button