Sport

AZI. De la agonie la extaz si invers, la Fed Cup! FOTO

Franța s-a calificat în finala Fed Cup după ce partida de dublu a fost câștigată, dramatic, de Caroline Garcia și Kristina Mladenovici. Cele două au trecut cu 5-7, 6-3, 6-4, de fetele noastre, Simona Halep și Monica Niculescu, stabilind scorul final al acestei întâlniri, 3-2.

Desi la inceputul zilei, Simona Halep a fost FABULOASĂ…

De aproape trei ore a avut nevoie Simona Halep pentru a readuce România în avantaj, după primul meci al zilei a doua de la Rouen, din semifinala cu Franța a Grupei Mondiale a Fed Cup by BNP Paribas.
Condusă cu 1-0 la seturi, Simona a luptat uluitor, a ridicat sala în picioare cu lovituri senzaționale, și după un meci istovitor se impune cu 6-7(6), 6-3, 6-4, în fața nr. 1 al Franței, Caroline Garcia.

Din pacate, Irina Camelia Begu, accidentată, pierde meciul cu Pauline Parmentier…

Scorul general al întâlnirii Franța – România a redevenit egal, 2-2, după ce Irina Begu s-a accidentat în momentul în care scorul era 6-3, 2-6, 5-2 în favoarea adversarei sale, Pauline Parmentier. După time-out-ul medical, Irina a revenit pe teren, dar nu a mai putut schimba soarta acestui set decisiv, câștigat cu 6-2 de franțuzoaică.

Sursa: FRT


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: AZI. De la agonie la extaz si invers, la Fed Cup! FOTO

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button