Sport

Bernadette Szocs, aproape de victorie

WTT Champions Incheon 2024 le-a adus din nou față în față pe campioana Jocurilor Europene, Bernadette Szocs și pe campioana olimpică, Chen Meng, într-un meci echilibrat pe care tricolora a fost aproape să-l câștige, pentru a doua victorie consecutivă în fața sportivei din China.

Potrivit Federației Române de Tenis de Masă, calificată printre primele opt jucătoare ale concursului din Coreea de Sud, Bernadette Szocs (numărul 9 mondial) a jucat la cel mai înalt nivel cu Chen Meng (numărul 4 mondial), în fața căreia și-a adjudecat două seturi, pentru a împinge meciul în decisiv. Suspansul s-a păstrat până la ultimele lovituri, când tricolora a recuperat și a pus presiune datorită jocului său, deși a pierdut meciul cu scorul de 2-3 (2-11, 11-7, 2-11, 11-4, 9-11).

De-a lungul competiției, Bernadette Szocs le-a eliminat pe: Adriana Diaz (Puerto Rico), cu scorul de 3-0 (11-5, 11-3, 11-5), și pe Hana Goda (Egipt), cu scorul 3-0 (11-7, 11-9, 11-8).

(D.C.)

Sursa foto: Facebook – Federația Română de Tenis de Masă

Post-ul Bernadette Szocs, aproape de victorie apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Bernadette Szocs, aproape de victorie

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button