Sport

Bernadette Szocs la WTT Champions Chongqing 2024

Cei mai valoroși sportivi din tenisul de masă se reunesc la WTT Champions Chongqing 2024, un eveniment spectaculos ce se desfășoară în perioada 30 mai – 2 iunie. Printre aceștia se numără și mureșeanca Bernadette Szocs și Elizabeta Samara, membre ale lotului național feminin, calificat la Jocurile Olimpice de la Paris.

Cele două tricolore se vor confrunta cu adversare de top în China. Bernadette Szocs, clasată pe locul 9 mondial, și Elizabeta Samara, ocupanta locului 39 mondial, vor concura în proba feminină de simplu, alături de primele 32 de jucătoare din lume.

Bernadette Szocs va intra astăzi în competiție, la ora 15:15, împotriva lui Shin Yubin din Coreea de Sud. Conform Federației Române de Tenis de Masă, la ultima ediție a Champions din Incheon, Szocs a fost foarte aproape de a câștiga o medalie, dar a pierdut la limită în fața campioanei olimpice Chen Meng din China, cu scorul de 2-3 (2-11, 11-7, 2-11, 11-4, 9-11).

(D.C.)

Sursa foto: Federația Română de Tenis de Masă

Post-ul Bernadette Szocs la WTT Champions Chongqing 2024 apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Bernadette Szocs la WTT Champions Chongqing 2024

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button